Arrangementer i Nordjylland

I Nordjylland kan du møde donationsansvarlige nøglepersoner både på Regionshospitalet i Hjørring og Universitetshospitalet i Aalborg. De deler ud af deres viden og erfaringer med organdonation, og du har mulighed for at stille spørgsmål.

Hjørring 

Organdonation - har du taget stilling?

De donationsansvarlige nøglepersoner på Regionshospitalet Nordjylland Hjørring har en stand ved hospitalets indgang. Her vil de oplyse og snakke med forbipasserende om organdonation.
 
Hvor: Indgangen til Regionshospitalet Nordjylland Hjørring
Hvornår: den 4.oktober i tidsrummet 10-14

Logo: Tag snakken

Aalborg 

Fokus på organdonation

De donationsansvarlige nøglepersoner på Aalborg Universitetshospital vil snakke organdonation med patienter, pårørende og personale på hospitalet, så de bliver i stand til at tage stilling.
 
Hvor: Forhallen, Aalborg Universitetshospital Syd
Hvornår: Eftermiddagen den 4.oktober og dagligt mellem klokken 11.30 og 13 i uge 40.

Logo: Tag snakken

Fokus på organdonation

Du kan også møde de donationsansvarlige nøglepersoner i forhallen på Aalborg Universitetshospital Nord. Nøglepersonerne arbejder på intensiv, hvor organdonation foregår. Bliv klogere på både deres arbejde og organdonation.
 
Hvor: Forhallen, Aalborg Universitetshospital Nord 
Hvornår: den 4.oktober klokken 10.00 - 13.00 

Logo: Tag snakken

Kom og få en snak om organdonation

Nyreforeningen Nordjylland vil være tilstede på Gammeltorv i Aalborg på Organdonationsdagen. Her vil de 'tage snakken om organdonation' med forbipasserende.

 

Hvor: Gammeltorv, Aalborg 
Hvornår: d. 9. oktober, kl. 10 - 13

Dialog på gaden om organdonation

Den Gule Organ-and

Cystisk Fibrose Foreningen opfordrer igen i år frivillige over hele landet til at lave Gule Organ-ænder. De kan enten hækle eller strikke dem, klippeklistre, lave dem i perler eller male dem. I ugen op til Organdonationsdagen sættes ænderne ud på offentlige steder med et lille skilt om halsen, hvorpå der opfordres til at 'tage snakken' og tage stilling til organdonation. Der vil også være en historie om en person, der lever i dag takket være organdonation. Billedet af ænderne deles på sociale medier.

Hvor: hele landet
Hvornår
: Uge 40 

Den Gule Organ-and