Arrangementer 2022

I uge 40 sætter hospitalspersonale og en lang række frivillige fokus på organdonation. Du kan for eksempel møde dem til foredrag, i forhallen på hospitaler og på gågader. Se hvilke arrangementer der er i din landsdel.

Nordjylland

Du kan møde de donationsansvarlige nøglepersoner på regionshospitalet i Hjørring og på Aalborg Universitetshospital. Nøglepersonerne arbejder på intensiv, hvor organdonation foregår. Bliv klogere på både deres arbejde og organdonation.

Nordjylland

Midtjylland

Få en snak om organdonation på gågaden i Horsens og følg med i transplantationskoordinatorernes centrale arbejde i et organdonationsforløb på Instagram. 

Midtjylland

Syddanmark

I forhallen på hospitalerne i Vejle, Esbjerg og Odense kan patienter, pårørende og ansatte få en snak om organdonation i uge 40. I flere byer er der også frivillige, der deler donorfoldere ud og snakker med borgerne om organdonation.

Syddanmark

Hovedstaden

På Organdonationsdagen vil de mange cykler, der er parkeret ved Københavns Hovedbanegård få påsat røde saddelbetræk med teksten 'Tag snakken'. Til Kulturnatten kan besøgende på Rigshospitalet få en snak om organdonation med personalet fra Intensiv.

Hovedstaden

Sjælland

Løbere sætter fokus på organdonation ved et stafetløb mellem de 5 hospitaler i Region Sjælland. Borgere kan også få en snak om organdonation med personale fra Intensivafdelingerne i forhallen på regionens hospitaler.

Sjælland