Maria Sørensen

I september 2011, fødte jeg vores barn nummer to, en dejlig dreng, der fik navnet Liam. Et år efter fødslen fik han konstateret “Hepatoblastom”, som er en ondartet aggressiv tumor, der sidder i leveren.

Maria Sørensen

Liam gik igennem fem måneder med kemoterapi på Rigshospitalet. I februar 2012, forsøgte lægerne at fjerne tumoren med operation. Det kunne ikke lade sig gøre, og derfor kom Liam på venteliste til en ny lever.

 

Leveren kom på hans 2-års fødselsdag. En helt fantastisk gave, som vi den dag i dag er evigt taknemmelige for. Hver dag ser jeg på min dejlige dreng, der har fået mulighed for at leve og udvikle sig, takket være et menneske, som havde taget stilling til organdonation.

 

Forløbet efter transplantationen var ikke uden komplikationer. Liam lå i en måned på intensivafdelingen og måtte igennem et langt genoptræningsforløb. Vores familie boede på Rigshospitalet i den periode. Liam har en storesøster, der kun er lidt ældre end ham selv, og derfor var det så utrolig vigtigt for os, at vi kunne være sammen som familie.

Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske. 

Kontakt

Navn: Maria Sørensen

E-mail: mariasorensen81@gmail.com
Bopæl: 6400 Sønderborg

Kunne du tænke dig at blive frivillig?

Hvis du har en personlig historie om organdonation eller -transplantation, som du gerne vil dele med andre, så kontakt os, og hør mere om muligheden for at blive frivillig.

fire unge sidder omkring en computer, griner