Materialer

Vi har et begrænset antal materialer, som vi fordeler mellem de tilmeldte arrangementer. Bestil de materialer, du kunne tænke dig. Vi vil så vidt muligt forsøge at imødekomme din bestilling.

Print selv-materialer

Klik på linket for at hente print-materialerne til download og print:

 

plakat, annonce, SoMe-opslag eller quiz

 

Print selv-materialer

Sadelbetræk

Sæt sadelbetræk på cykler og skab synlighed i bybilledet. De fungerer bedst, når de sættes på mange cykler, der står samlet et centralt sted i byen fx ved banegårde, rådhuse, uddannelsessteder eller biblioteker.

Organdoner-sadelbetræk på mange cykler

Donorfolder

Vil du uddele den røde donorfolder til dit arrangement eller på gaden? Bestil den røde donorfolder ved Sundhedsstyrelsens publikationer, c/o Rosendahls-SchultzDistribution:
e-mail: distribution@rosendahls.dk eller tlf.: 70 26 26 36. Folderen bliver leveret direkte til din adresse.

Donorfolder

Kuglepenne

Sæt fokus på at det er vigtigt at tage snakken om organdonation ved at uddele kuglepenne. De kan også bruges til at udfylde en quiz eller donorfolderen.

Kuglepenne med organdonor.dk

Beachflag

Skab opmærksomhed omkring Organdonationsdagen med et nyt flag. Tidligere arrangører, der har et beachflag til at stå, kan nu få et nyt flag til stativet.

Beachflag med Organdonor.dk

Veste

Vis at du er arrangør og bær en vest med Organdonationsdagens hjerte. Har I tidligere arrangeret et event, hvor I fik tilsendt veste, håber vi, at I så vidt muligt vil genbruge dem.

3 personer med organ-vest

Roller-clip

Hospitalspersonale kan bestille rollerclips med Organdonationsdagens logo til kitlen. Ved at bære clippen er du med til at skabe synlighed og fokus på organdonation overfor kolleager.

Roller-clips

Logo

Du kan fx sætte bruge logo'et som dekoration på en kage.

 

Download logo (rød)

Download logo (hvid)

Logo