Materialer

Bestil gratis materialer til Organdonationsdagen, som du kan bruge til at skabe blikfang eller dele ud. Det bliver muligt at bestille materialer fra juni.

Materialer til download

Vi har lavet en række materialer du kan printe og uddele eller downloade og dele på sociale medier og infoskærme. 

Organdoner-sadelbetræk på mange cykler

Sadelbetræk

Sæt sadelbetræk på cykler og skab synlighed i bybilledet. De fungerer bedst, når de sættes på mange cykler, der står samlet et centralt sted i byen fx ved banegårde, rådhuse, uddannelsessteder eller biblioteker. Husk derfor at bestille et stort antal sadelbetræk. 

Organdoner-sadelbetræk på mange cykler

Flag

Små papirflag (20x30cm) kan skabe blikfang og eventuelt uddeles til børn. Flagene erstatter balloner. Vi har stadig balloner tilbage, som kan bestilles ved at skrive en note i bestillingsformularen.

Flag med organdonationsdag logo

Donorfolder

Vil du uddele den røde donorfolder til dit arrangement eller på gaden? Bestil den røde donorfolder ved Sundhedsstyrelsens publikationer, Stibo Complete her eller tlf.: 4322 7300. Folderen bliver leveret direkte til din adresse.

Donorfolder

Kuglepenne

Sæt fokus på at det er vigtigt at tage snakken om organdonation ved at uddele kuglepenne. De kan også bruges til at udfylde en quiz eller donorfolderen.

Kuglepenne med organdonor.dk

Beachflag

Beachflag bruges til at give synlighed til dit arrangement. Har du allerede et beachflag, kan du nu få et nyt flag til din flagstang. Har du ikke et beachflag, men ønsker et, så kontakt os

Beachflag med Organdonor.dk

Veste

Vis at du er arrangør og bær en vest med Organdonationsdagens hjerte. Har I tidligere arrangeret et event, hvor I fik tilsendt veste, håber vi, at I så vidt muligt vil genbruge dem.

Organdonor vest

Roller-clip

Rollerclip bruges primært af personalet på hospitalerne eller andre der går med ID-kort. Ved at bære clippen er du med til at skabe synlighed og fokus på organdonation overfor kollegaer, patienter og pårørende.

Roller-clips

Logo

Du kan fx bruge logo'et som dekoration på en kage eller til invitationer til arrangementer.

 

Download logo (rød)

Download logo (hvid)

Logo