Arrangementer 2023

I uge 41 sætter hospitalspersonale og en lang række frivillige fokus på organdonation. Du kan for eksempel møde dem til foredrag, i forhallen på hospitaler og på gågader. Se hvilke arrangementer der er i din landsdel.

Nordjylland

Du kan møde de donationsansvarlige nøglepersoner på regionshospitalet i Hjørring og på Aalborg Universitetshospital. Nøglepersonerne arbejder på intensiv, hvor organdonation foregår. Bliv klogere på både deres arbejde og organdonation.

Nordjylland

Midtjylland

Kom på kunstudstilling i Aarhus med organdonation som tema, eller få en snak om organdonation med et medlem af en patientforening ved Bilka i Viborg. Det er nogle af tilbuddene i Region Midtjylland. 

Midtjylland

Syddanmark

I forhallen på hospitalerne i Vejle, Esbjerg og Odense kan patienter, pårørende og ansatte få en snak om organdonation i uge 40. I flere byer er der også frivillige, der deler donorfoldere ud og snakker med borgerne om organdonation.

Syddanmark

Hovedstaden

På Organdonationsdagen vil de mange cykler, der er parkeret ved Københavns Hovedbanegård få påsat røde saddelbetræk med teksten 'Tag snakken'. Til Kulturnatten kan besøgende på Rigshospitalet få en snak om organdonation med personalet fra Intensiv.

Hovedstaden

Sjælland

Løbere sætter fokus på organdonation ved et stafetløb mellem de 5 hospitaler i Region Sjælland. Borgere kan også få en snak om organdonation med personale fra Intensivafdelingerne i forhallen på regionens hospitaler.

Sjælland